Höstshopping.




Hösten kom tidigt i år, eller hur?! Roligt i allafall att börja plocka bland höstnyheterna som nu trillar in i butikerna så smått. (Detta inhandlades på MQ.) Skorna på bilden är favoriter från tidigare.

Kommentarer:

1 Madde:

Magda! Vilka fina köp OCH bilder!! Kram

2 Anna i Malmö:

Sjukt snygg jacka! Tack för sms, så kul att höra om dina framgångar!

Kram

3 Magda:

Hallojs Anna! Tack själv för hälsningarna! Och som sagt grattis till nya lyan, låter uuunderbar! Ja, visst är den fin kappan/jackan?! Till ett överkomligt pris dessutom!

4 Anneli:

Jag älskar dina skor! Var har du köpt dem?

5 Maja:

Ursköna bilder! Älskar koftan! Har du gjort något med håret? Det ser fint ut. Förresten, så tänkte jag på dig här om dagen, om att det var länge sen man hörde något från dig så jag tänkte komma hit och skicka dig en liten hälsning. Och vad ser jag idag när jag loggar in på googlereader?! Jo då, inlägg från dig. :) Hoppas du haft en skön sommar! Visst är det tråkigt att den tog slut så abrupt. Kram

6 Magda:

Anneli: Tack!! Skorna köpte jag på Fanny Michel här i Göteborg (men det var innan utbudet blev så "plottrigt/kramsigt" som det tyvärr har blivit.



Maja: Hej igen :) Jag gick ju tillbaka till frisören (ja du minns säkert...) så färgen blev bra, fast nu är det mesta tyvärr urbadad/urblekt... Men luggen har äntligen fått tillbaka sin längd, den blev lite för kort sist, när jag fick för mig att jag skulle testa Audrey Hepburn-längden :o Såg bara mesigt ut på mig!

7 Maria:

Snyggare skor har jag sällan sett! De är helt fantastiska!

Kommentera här: