Hampstead Heath.


Ett härligt söndagsnöje i London  - tuben till Hampstead, flanera lite längs den pittoreska "huvudgatan" Flask Street, ta sig en söndagsbärs på The Wells Tavern - alternativt (eller både och) ha en picknik i parken/skogen/hedarna. Störtskönt!


Öppet lördagar i maj & juni.

Idag, valborgsmässoafton är butiken på Plantagegatan öppen till kl 18, som vanligt.
Imorgon 1:a maj stängt.

Övriga lördagar i maj och juni kommer butiken att vara öppen 11-14.
Välkommen!

Cheryl Cole.


Brittiska löpsedlar fylls för tillfället av Cheryl Cole. Och inte undra på. 
Du missade väl inte hennes uppträdande i Skavlan för ett tag sen??

Kolla här isåfall. Om du såg det, se det igen!! Fy f-n vad läckert alltihop..!


Randomness at Chance Street.


Under en av kreativitets-kursens "Random-övningar" hamnade vi av slumpen på Chance Street! Där visade sig en hel del intressanta ställen.

Fotograf Storm Thorgerson berättade om sina arbeten för Pink Floyd, Cranberries, Thin Lizzy etc. etc. at Idea Generation Gallery, London East End.
Detta blev en fördjupning i föregående dags övningar i metaforer och mycket givande! Tube stn: Shoreditch.

Avrundning på The Boundary
Vi (jag och Rachel från kursen) avslutade dagens slump-övningar, som tagit oss runt i stort sett hela London, på stans definitivt bästa slump-hangout: takterassen på fashionabla Boundary på Redchurch Street, intill Chance Str. (Samma ägare som inredningskedjan Habitat, så det var ruskigt stajlish!) Till och med hissen var en upplevelse.

360 graders panoramavy från terassen här.

Rachel kom jag att fästa mig vid. Hon var både rolig, intelligent och kreativ.
Längesen jag skrattade så mycket!


Hoxton & Regents Canal.


Jag tror jag börjar bakifrån...
Från en av bonus-
dagarna pga vulkan-
askan!

Man kan lätt spendera ett helt dygn i Hoxton!


Att strosa längs Regents canal i vårsolen...
 

  

 

Och ta en liten latte-paus på sprillans nyöppnade
Towpath, just vid Withmore bridge...

 

   

 
...Är definitivt bättre än att stå i buss/tågkö...

Breakfast Club (ovan), Zigfrieds och Hoxton Bar (ovan t.h), vid Hoxton Square. Den senare ägs av Andreas Åkerlund - Jonas Åkerlunds bror. Där visas fotografen Phil Miller´s fotocollage i gigantiska storlekar maj månad ut.


HEMMA IGEN!


Hej igen!
Kom med ett flyg till Oslo igår kväll - så nu är jag på plats igen och svarar i telefon och jobbar på för fullt här nu över helgen. Flygresan gick hur bra som helst, alldeles klart och inte ett aska-blad i luften...

Har massor jag vill berätta om och härliga bilder att visa här på bloggen, det kommer, ska bara jobba undan det viktigaste först! Samt plöja igenom en rejäl brevhög (29 st). Hoppas inte att det bara är räkningar..!


FAST I LONDON! uppdatering 4, torsdag

Kara kund / lasare!

Mitt flyg hem till Goteborg ar installt pga vulkanaskan fran Island...

Hoppas komma med ett tag istallet i morgon, men det ar typ kaos pa tagstationen. Tagresa tar 34 timmar och 3 byten. Inget bra slut pa min harliga, harliga resa..!

Hoppas kunna vara pa plats och oppna affaren pa Plantagegatan I Gbg pa onsdag, men jag kan tyvarr inte lova att det blir sa...

UPPDATERING:

Alla tag fulla idag. Efter 1 timmes koande tidigt i morse, fick jag reda pa det samt att jag endast kan kopa biljett till Paris. Och i Paris ar det uppenbarligen tagstrejk?!

Darfor bestamde jag mig for att satsa pa en flygbiljett till Rygge, Oslo pa torsdag (det enda som fanns kvar) Sen taxi till bussstation och sen buss till Goteborg. Om allt gar vagen ar jag i Gbg kl 01.30 torsdag natt.

Jag forstar inte att man kan fixa en hjarttransplantation - men inte losa det har problemet?! Man borde kunna uppfinna ett motor-filter eller flyga under/over/runt om askmolnet??

UPPDAT 3:
KOADE HELA KVALLEN IGAR PA VICTORIA BUSSSTATION O LYCKADES FA TAG I EN BUSSBILJETT MANDAG - 34 TIMMARS RESA!! mEN hoppas fortf pa flyg imorgon torsd alt. lordag!


UPPDATERING 4
sitter nu pa Stansted Airport. Dramatisk morgon - det inte gick att checka in online... Vantar nu och hoppas pa att inget nytt askmoln dyker upp. De svenska flygplatserna ar visst stangda igen, men min flight gar till Oslo... Sa hall tummarna!
Jag har 1 kilos overvikt, sa jag far ga in pa the ladies room och kla pa mig ett par tre lager till :)


London. My playground.

ojoj det kommer bli en del inlagg om min vecka i London har pa bloggen framover. be prepared och bli inspirerade! kreativa experiment varje dag :-)

hej sa lange o kram fran en som typ svammar over av ideer och nya kreativa metoder att testa!
Och jag ar pa irriterande ? gott humor. Iallfall  for en som kanske inte sjalv ar det... Men what the hack. I  morse pa vag till St Martins hejade jag pa varenda pers jag motte.

Lägg det här namnet på minnet.


Johnny Eriksson. Går sista året på Göteborgs Konstskola. 
Verken på bilderna är gjorda av tejp.

Johnny Eriksson, alltså. Investera nu!


M925 först ut att köpa reklamplats i Hjulet.Pressmeddelande:

Det lilla, göteborgsbaserade och expansiva smyckeföretaget M925 Design blev först ut med att teckna ett exklusivt reklamavtal med Göteborg & co, på hjulet som under nästa år uppförs i Göteborgs hamn.

Företagets logotype kommer att pryda korg nr 1. - Det var roligt och oväntat att ett så pass litet företag knep första platsen, säger projektledaren Gunvor Åkedin. Dessutom är deras logotyp en av Göteborgs snyggaste loggor, så det blir en riktigt snygg korg, svart med den silvriga loggan.

Magdalena Johne, som grundade M925 Design år 2006, är nöjd med avtalet som är en stor investering. - Hittills har vi undvikit traditionell reklam, M925 har expanderat genom nöjda kunder och "mun-mot-mun-metoden" som jag brukar kalla den, skrattar Magdalena.

I det allra första tecknade reklamavtalet ingår en plats i hjulets premiärvarv, vilket hon kommer att dela med bland annat Stadsministern, Kurtan och andra framstående Göteborgsprofiler. Huruvida det blir i M925-korgen är dock ännu oklart.


RSS 2.0