Fram med putsduken!

Precis som skorna behöver putsas då och då, behöver man putsa på sina silversmycken för att de ska hålla sig fräscha och fina. (Om man inte tycker om att de får lite patina, förstås.)

Silver oxiderar med tiden (hur mycket och hur snabbt varierar från person till person). Nu på sommaren kan silver oxidera lite snabbare, eftersom man svettas mer och kanske badar med det.

Några enkla och snabba tips:
1: Har du en putsduk liggande, gnugga då smyckena hårt med den. Går annars att köpa på www.m925.se för 69 kr.
2: Har du rengöringsbad hemma, lägg smycket ett par minuter i det.
3: Gör som husmor och borsta smycket med tandkräm och ljummet vatten. Billigt, miljövänligt och finns alltid hemma. Obs! Det ska inte vara Sensodyn, eftersom det inte innehåller något putsmedel.

Läs mer längst ner om skötsel och förvaring på fliken "Om Silver" på hemsidan.


Kom i håg att vara med i sommartävlingen!

Ni är så många skönheter därute och bra på att ta bilder är ni också!

Därför utlyser M925 en fototävling där samtliga publicerade bidrag belönas med ett presentkort på 400 kr. Syftet med bilden är att visa hur ditt M925-smycke ser ut när du har det på dig. 

Tänk på:  

1: Bilden/huvudmotivet ska vara skarpt
2: Man ska tydligt se smycket
3: Bilden ska vara inspirerande
4: Smycket brukar oftast framträda bäst om bakgrunden inte är för "stökig"
5: Personens ansikte får gärna synas

En liten jury på ett par personer kommer att ta ställning till vilka bilder som publiceras på hemsidan och bloggen. Du får skicka in hur många bilder du vill. Mejla bilden/bilderna (jpg-format) till magdalena@m925.se. Vi vill ha ditt bidrag senast den 1 augusti.

Sprid gärna vidare!

Sommarledigt?

 
Jag har semester... ehhh nästan i allafall. Passar på att uppdatera några fler av bilderna på hemsidan. Här ser du som du ser :) nya bilder på Plektrumhalsbandet och hjärthalsbandet.

GLAD SOMMAR!

Baby, we were born to run.

Här kommer några bilder från helgens Bruce-koncert!

Den totala motsatsen till Anna Ternheims spelning på Slussens pensionat kan man lugnt säga.

Som sagt, jag är inte världens största fan av varken Bruce eller arenakoncerter, men det är en fantastisk energi som skapas när så många människor samlas med så mycket glädje. Hade väldigt bra platser också!
 


Tre timmars show där han visade en härlig spelglädje - tänk, fortfarande - efter alla dessa år och alla dessa spelningar... Magdas favorit: Ohhhhoh I´m on fire....
 
 
 
 
 
 
 

brusan here i come!

Massor av folk i Götet för tillfället: Bruce Springsteen är här. Och det finns biljetter kvar, både i kassan och på Blocket.

Hoppas att han kör Summer of 69, det är typ den enda låten jag kan sjunga med i ;)

Bilden hämtad från brucespringsteen.net


 
 
 

Nya, fina(re) bilder på Poesihalsbanden.


Jag har länge retat mig på en del bilder på hemsidan och velat ta nya som visar smyckena mer rättvist. Men jag har helt enkelt inte hunnit!! Jag hinner inte nu heller, men har äntligen fått tummen ur i allafall.  

Hoppas du/ ni ser det positiva i att jag lägger ner mer tid på själva smyckena än på bilderna!

Fick även till en "miljöbild" på det långa Poesihalsbandet när jag var i Spanien. Tyvärr hade jag fel färg på linnet, så det syns inte så bra. Något att ha i åtanke när du skickar in ditt tävlings-foto-bidrag!! (Se nedanstående inlägg!)

Sommar hos Melmelli.

Känner du till klädmärket Melmelli? Om inte, så gör du det nu. Finns b.la. på NK. 

Mitt tips till dig som bor i Göteborg: besök Melmellis egna butik och showroom inrymt i en charmigt gammalt garage på Tredje Långgatan 26. Då får du även träffa designern bakom de feminina, läckra kläderna.

www.melmelli.se.  OBS - UPPDATERAT: Butiken har flyttat!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0