Vernissage nr 2 hos M925 på Kulturnatta på fredag!

 
Det blev en riktigt trevlig kväll i går när jag visade några av mina kreationer, butiken fylldes med vänner och bekanta och jag sålde även en av mina masktavlor (eventuellt två!)
 
På fredag 19 okt kommer en ny chans, då är det Kulturnatta här i Göteborg och på Plantagegatan håller ett par gallerier utöver M925 öppet till kl. 22!

Låt de brinnande marschellerna visa vägen, kom in i värmen och få något att dricka medan du går på upptäcktsfärd bland skulpturer, installationer och tavlor. Även smycken :)

Välkommen till M925 Konst & Design på Plantageg. 13 i Linnéstaden, Göteborg!

PS: Observera att det är stängt mån 14 okt - fre 19 okt.
 

Kompis-mingel på fredag!

 

Välkommen att komma och mingla med mig och några av mina vänner nu på fredagkväll! Observera att jag är mitt i en renovering och inget är perfekt, inget är färdigt - och just därför har jag en känsla av att det kan bli en riktigt trevlig kväll! Det är en salig röra av skulpturer, konsthantverk och smycken, spackelhinkar och penslar.

Jag bjuder på min favoritdrink och ställer fram en back kolsyrad vätska på golvet. Bara att ta. Den som k...änner för det får gärna spackla lite, men det är inget som direkt förväntas, det är trots att fredag :)

M925, Plantagegatan 13, Linnéstaden, Göteborg. Tid: 18-20.


Handgjort silverarmband i silver. Detalj i 18 k. guld.

 
Gediget silverarmband i silver, med detalj i 18 k. guld.
Handgjort här i min smyckeverkstad på Plantageg. 13 i Linnéstaden, Göteborg. (Görs i din egen storlek.)
Välkommen!

Ursäkta röran, här ska bli fint!

Ursäkta röran... håller på och renoverar min smyckebutik här på Plantagegatan i Göteborg... själv... Alltså jo, jag kontaktade proffs inom området men det tog två veckor för dem att ens svara att de skulle återkomma.
Då bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Hur svårt kan de va?! 😬

Nåväl, det kommer bli fint när det väl är färdigt... Jag ska fortsätta marmoreringen!
Välkommen in, trots att det är lite rörigt! Hälsn. Magdalena (M:et i M925)

UPPDATERING: det var svårare än det såg ut att få det bra... målare är inkallad... försök dig inte på det här själv är mitt råd ;)


RSS 2.0