Gula leken.

Ibland blir det liite småtråkigt att äta lunch på egen hand. Ibland lyckas jag få tag i lunchsällskap. Men icke idag.

Därför roade jag mig med en liten lek efter att den sista Sushi-biten slunkit ned.

I natt drömde jag om färgen gul. Därför: första gul-klädda person bestämde jag mig för att följa efter. När/om jag skulle tappa den gulklädde personen ur sikte, gäller det att haka på en annan guling.

Det tog ett tag innan någon gulklädd dök upp. Höll på att byta färg när en kvinna i gula byxor kom gående, en dam med gul väska och en pojke på gul cykel, samtidigt. Hmm. Jag valde de gula byxorna.

Efter att jag följt efter gulabyxorna längs Linnégatan, stannade hon för att kolla sin mobil. Det blev lite dumt där, jag blev liksom tvungen att gå om henne... Men jag slank över på andra sidan gatan, kollade i några skyltfönster - och sen var hon före mig igen.

Nästa övergångsställe korsade jag tillbaka till hennes sida  - men strax därefter gick hon över gatan. Jag gick efter. Då ångrade hon sig plötsligt, och vände om 360 grader... När jag nu gjorde samma manöver, kändes det lite lite som att hon lade märke till mig. Men jag hakade på igen.

In på Plantagegatan, ned Nordhemsgatan, förbi Saluhallen, in på Andra Långgatan. Jag hade hoppats på att jag skulle få se nått nytt på detta sätt... Vänster upp på Värmlandsgatan - det visade sig att kvinnan i de gula byxorna var på väg hem - till huset mitt emot mitt!

Kanske är det så, alla vägar bär hem till en själv. Fast det kan gå i kringelikrokar.
Och nu vet jag vem min granne är.

Semester vecka 28-30.

12 juli - 2 augusti stänger M925 för sommarledighet.
Du är givetvis varmt välkommen med din beställning även under denna period. Den kommer då att behandlas så snart jag är tillbaka. Ditt smycke görs och skickas till dig i vecka 31.

För garanterad leverans innan semestern, ombedes du att beställa ditt smycke senast måndagen den 5 juli.


Bröllopssmycken hos M925!

Det stundande kungliga bröllopet väljer jag att se som en hyllning till kärleken. Nu presenterar jag mina arbeten kring temat. Serien kallar jag för One of a kind.

Smyckena är gjorda i silver och guld och består av ett halsband, örhängen, tiara och brosch. De är helt unika, jag kan aldrig göra två exakt likadana exemplar. - Just som alla kärlekspar är unika, oavsett det handlar om en kronprinsessa eller just dig och din vän.

Det söta brudparet heter Madde & Pontus.


Du & jag... Personliga nyckelringar.

 
Emma beställde den här nyckelringen...
Hon, liksom jag och många andra, har insett det glädjen i att ge bort en personlig present.

En som är till just dig och ingen annan! ♥

Ren poesi.

Har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden...

...Jag vill tacka Fabbe - som ju praktiserat och jobbat extra här på M925 under åren, och min mor, som också ryckt in med kort varsel när det har hopat sig med arbete.

För tillfället är jag så pass i kapp att Fabbe igår kunde klättra upp i skyltfönstret iklädd kallingar och förkläde och slutföra mina påbörjade spackelprojekt :D


 
 
 
 

Jubileumssmyckena till Björk Eklund Group.


Så här ser jubileumssmyckena ut, som transport- och logistikföretaget Björk.Eklund Group här i Göteborg, beställde till sitt 10-års jubileum i lördags.

Starka, kraftiga, runda smycken för ett framgångsrikt och kvalitetstänkande företag med långsiktighet och personligt engagemang som ledord. Jubileumsloggan graverades in på en rondell i slutet på hänget i nacken, samt på baksidan av manschettknapparna.

Loggan trycktes även inuti den exklusiva asken - av lackerat trä och insats i nabuca. Askarna levererades i ytterligare en (skyddande) ask i kartong, även den med företagets logotype på.  Sist med inte minst lades askarna i en bag - högblank precis som askarna och smyckena.


RSS 2.0