Leaves. Me not. NYHETER.

 

Jobbar för fullt med att få några av vårens nya smyckemodeller färdiga nu inför Alla Hjärtans Dag den 14:e feb.
Jag döper dessa unika smycken till Leaves me not.


Ett bokstavshalsband on fire, anyone?!833 radiostationer från hela världen!!Har just kommit på hur jag kan lyssna på fransk radio i datorn (www.radiofrance.fr)

Och via Itunes får jag tillgång till en mängd radiostationer över hela världen!! Så nu surrar det av allt från hawaiianska rytmer till franska chansons här i M925-ateljén!!

UPPDATERING: Och Moa har lagt in Spotify - så nu är det värsta högteknologin här ;)

Har just läst ut den här sköningen.

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Etta på pockettoppen.


Vackra fragment från Paris.

 

Överst t.v: Places des Vosges, En stilla oas. (Denna bild tog jag :) se skuggorna!
T.h: Nattpromenad. Nederst t.v: Allt är vackert. Och beige. T.h: Seine. Januari 2011.

Nyårsweekend i Paris.

   
Har lite problem med att ladda ned mina mobilbilder till datorn, så dessa fina bilder är tagna av mitt resesällskap, M. Ryan har ju börjat flyga direkt till Paris från Säve/Gbg - så vi improviserade och fick en härlig nyårsweekend!

Det var väldigt fint i Paris även i januari. Runt 11 grader, lite vårkänsla. Ingen av oss har varit på Louvren, men vi skippade det ändå och satsade på moderna/kontemporära konst- och kulturhuset Centre Pompidou istället. Det var riktigt bra! Även utsikten och restaurangen på översta våningen, oj oj oj.


Bulletslipad Turmalin.

Denna slipning heter logiskt nog "Bullet".
Stenen är en Turmalin, som ju finns i regnbågens alla färger.

Det är inte så lätt att få tag i en bullet-slipad sten. Och hittar man en är den troligtvis inte i just den färg eller storlek som man önskar.

När jag var i London senast, krävde det besök hos fem ädelstenshandlare för att över-huvudtaget hitta en bulletslipad sten. 
- Och då fick jag alltså tumma på både storlek och färg. Man kan låta specialslipa en sten, men då knallar det upp i pris.

Kimono Fusion på Världskulturmuseet i Gbg.

Kul & inspirerande utställning pågår på Världskulturmuseet i Gbg: ett möte mellan japanska subkulturer och västerländsk street.

Ledig imorgon fredag? - Rekommenderar ett besök!


RSS 2.0