Ny smyckeserie med kaffetema.

 
Premiär för Kaffekollektionen - där silver och guld (förgyllning) blandas. 
Kaffebönor är så fina, tycker jag, varje böna är helt unik. Vacker på sitt alldeles egna spruckna sätt :) 

Jag  tycker förstås väldigt mycket om kaffe också, det är tur att det finns koffeinfritt kaffe,
för skulle jag annars dricka så mycket kaffe som jag vill, skulle jag bara sitta här och skaka :o

Bönorna är handgjutna i två olika former, så att de blir lite olika varandra.
(Halsbandet med två bönor är tänkt att symbolisera två vänner. Lite "One but not the same -U2-inspirerat"... Lite långsökt kanske :)

Du som handlar ett smycke ur kaffe-serien på invigningsdagen nu på fredag, får en Kaffe Latte på köpet, på Star Cups härliga uteservering som ligger alldeles intill :)

VÄLKOMMEN hälsar Magdalena & M925

Fler fina bilder.

image1317image1318
Dessa bilder tog Julia när hon var på besök här i M925-ateljén. Jag har två silverramar här som väntar på papperskopiorna. De ska helt klart upp i butiken.

En härligt syrerik, ny dag.

Igår lyckades jag med god hjälp av pappsen, med våld  kränga upp de igenborrade, igenmålade fönstrena mot innergården, här i ateljén.

Det har varit outhärdligt varmt och kvavt de senaste dagarna när solen legat på och i det här gamla huset finns inget som ens liknar ventilation.  På eftermiddagarna har jag blivit väldigt trött.

Men nu står fönstrena på vid gavel och här flödar av frisk luft - och problemet är reducerat till att få stängt dem igen... för det krävs både skruvmejsel och hammare :o

Julia, Red Tee & Hole In One.

image1310Nu har Julia Sølver varit i farten igen, med sin kamera. Hon tar vansinnigt fina bilder - spana in hennes blogg!

Anledningen här var att golf-tidningen Red Tee efterfrågade bilder på Hole In One-armbandet och golfbollshalsbandet, till nästa nummer!Tusen tack alla bloggare!

image1309image1307
Jag vill härmed framföra mitt varmaste TACK till alla er som har bloggat om smyckena från M925 -  jag vill gärna ge något tillbaka! 

Annonser och marknadsföring är svenadyrt och de pengar som M925 sparat in på den biten (tack vare er bloggare) är lagda på en M925-ask. Och asken kommer alla M925-kunder till godo!

Jag hade egentligen tänkt att introducera asken till butiksinvigningen nästa fredag (2 maj), men det är många som beställer smycke-presenter nu till våren och då passar ju en ask extra fint. Så varför vänta...

Tack igen för all draghjälp (och fortsätt gärna, så ser vi vad mer jag kan hitta på :)

Hälsning från Vickan & Zorro i Märsta.

image1299 image1300
Tack Victoria för den härliga bilden på Zorro! Så stiligt det blev med silverbrickan till den svarta pälsen. Och hjärtligt välkommen såklart, till invigningen den 2:e maj, eller när som helst annars, när det passar :)

Tack till dig och alla ni andra "stammisar" som förgyller min vardag med era kommentarer. I love you, höll jag på att säga...  men det var lite amerikanskt kanske... :)

Ett tusen prenumeranter!

image1298Vid lunchtid idag, trillade den 1000:e anmälan till Nyhetsbrevet in!

Namnhalsband med din egen handstil.

image1296 image1297
Så här ser det senaste egendesignade namnhalsbandet ut. Det var Henrik i Täby som skickade in en bild där han med sin egen handstil skrivit sin flickväns namn. Halsbandet blev en födelsedagspresent.

Så väldigt gulligt, eller hur! Milde Moses, vad glad hon måste ha blivit, Frida. Finns det alltså såna killar?!?!

Öppningsdatum 2:a maj!

image1291image1293Det har hänt en del i butiken, en stor spegel har satts upp och en stilig dansk lampa.


Öppningsdatum: 
2:a maj!Du som prenumererar på nyhetsbrevet kommer att få information om vad, när och hur invigningen kommer att firas. Välkommen då!

Även"Magdas Vintagehörna" har vuxit fram och hyllorna har börjat fyllas med smycken. Ett två meter långt gammalt serveringsbord håller på att bli ett tjusigt displaybord med glasskiva och inbyggd belysning!

image1292image1290

RSS 2.0