Magda goes to... Alperna!


I MORGON förmiddag åker jag till CHAMONIX!!!!

Detta betyder att butiken på Plantagegatan i Göteborg är stängd imorgon fredag samt nästa vecka! Välkomna åter i vecka elva, 11 mars!!!
 
Webbshoppen öppen för beställningar så klart och så sätter jag tänderna i dem så snart jag är tillbaka!!

Konsten att dissikera en trasmatta.Rätt trist att behöva ha galler framför fönstrena... Både skyltfönstret och ut mot gården. Ibland känns det som man sitter inspärrad på någon anstalt :o Men det har med försäkringen att göra. Så vad gör man? Jo man gör det bästa av situationen. Soffi och jag gör i allafall ett tappert försök!

Specialare till Amanda!

Amanda i Rockneby ville ha ett f-hål i sitt plektrumhalsband - och visst, I fix!
Särskilt när det gäller nåt med musik, så är jag inte nödbedd! :)

Mmmmmm ♥

Det är tyvärr inte jag på bilden i medaljongen :) men jag blev mycket glad ändå
- för mejlet som kom: 

"Mycket bra kundbemötande måste jag säga. Ser fram emot att handla fler smycken från dig i framtiden :)

Ha en bra dag!" /Christoffer, Järfälla.
 

Tur eller otur??

Hämtat från Meditationsguiden 21/2-2103:

Lev utan några förutfattade meningar om hur livet ska eller bör vara. Det är budskapet i denna tankeväckande berättelse.

Det var en gång en gammal man som bodde i en by. Han var väldigt fattig, men till och med kungar avundades honom hans vita, vackra häst. Många hade erbjudit sig att köpa hästen, men mannen hade alltid nekat.

En morgon upptäckte mannen att hästen inte stod kvar i stallet. Hela byn kom och beklagade sig hos mannen.
- Vilken dåre du har varit! Du skulle ha sålt hästen, så hade du nu haft lite pengar att leva för under slutet av ditt liv. Nu har häste blivit stulen, och du har varken pengar eller häst. Vilken olycka!

Den gamle mannen svarade:
- Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att hästen inte står kvar i stallet. Det enda vi vet säkert, allt annat är bedömningar. Om det är en olycka eller en välsignelse, vet vi inte än, för det vi ser är bara ett fragment av livet. Vem vet vad som händer sedan?

Folket i kön skrattade åt mannen. Han hade alltid ansetts som lite annorlunda, lite tokig - och nu hade de fått beviset. Men femton dagar senare återvände hästen plötsligt. Han hade inte blivit stulen, han hade rymt ut i vildmarken. Nu kom han tillbaka, tillsammans med tolv andra hästar, lika vackra som han själv.

Folket i byn samlades förundrade.
- Gamle man, du hade rätt. Det var sannerligen ingen olycka att din häst försvann. Vilken välsignelse det visade sig vara!

Den gamle mannen svarade:
- Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att min häst har återvänt. Om det är en olycka eller en välsignelse vet vi inte än. Om du läser ett enda ord i en mening - hur kan du då bedöma hela boken?

Den här gången skrattade byborna inte åt mannen, men inom sig visste de att han hade fel. Han hade ju nu tretton vackra hästar att glädja sig åt.

Den gamle mannens son började träna vildhästarna, men efter bara en vecka föll han av en av vildhästarna och bröt benet.

Folket i byn samlades igen.
- Tänk du hade rätt! Det var sannerligen en olycka att dessa hästar skulle komma i din väg. Nu har din ende son brutit benet, han som tjänade pengar för er båda. Nu är du fattigare än någonsin.

Den gamle mannen svarade:
- Det kan vi inte veta. Det enda vi vet är att min son har brutit benet. Om det är en olycka eller en välsignelse vet vi inte än. Ett enda penselstreck är inte nog för att bedöma hela tavlan.

En månad senare blev det krig i landet, och alla unga män i byn tvingades gå med i armén. Men den gamle mannens son undslapp, eftersom hans ben var skadat.

Foket i byn samlades hos den gamle mannen.
- Du hade rätt - att din son bröt benet visade sig vara allt annat än en olycka. Han är förvisso fortfarande skadad, men han är i alla fall kvar hos dig. Vilken välsignelse! Vi kanske aldrig får se våra söner igen.

Och den gamle mannen svarade:
- Det kan vi inte veta. Allt vi vet är att era söner har tvingats gå ut i krig och att min son är här. Om det är en olycka eller välsignelse vet vi inte än. Döm inte, då stelnar sinnet. Det enda vi vet är att livets väg är oändlig. En väg når sin ände, en annan väg har bara börjat. En dörr stängs, en annan öppnas. Du når toppen - det finns en högre topp någonstans. Livet är en resa. Vad som väntar bakom kröken vet bara den som går vidare.

Berättelsen är hämtad ur Det är aldrig kört! Samlingsvolym, av Kristina Reftel

Namnarmband unisex i tre färger.

 
Nu finns dessa namnarmband i både rött, svart och brunt.

Ny vecka, nya tag!

 
 Måndag förmiddag och dags att ta nya tag!
En bra vecka till oss!
 

Vinnaren i Instagram-utlottningen är...

Grattis "Dragabol" du har vunnit ditt favoritsmycke från m925.se!

TACK till alla som ville vara med och följa M925 Design på Instagram och vara med i utlottningen! Nu när det är lite fler följare tänker jag att det ska bli aningen tätare mellan Instagram-inläggen.

Det är/kommer att bli lite mer fokus på verktyg/verkstad/tillverkning på Instagram än vad det är på bloggen och på Facebook. Om jag nu kommer att hinna tillverka något, nu med alla sociala medier jag ska uppdatera :) 

Tumblr tror jag att jag låter bli, just av denna anledning, men Twitter-konto finns också!  (2 följare i dagsläget på M925 Design på Twitter :) Men alltså - GRATTIS Dragabol!
 

All that really matters, is having a lovely day!

Varma hälsningar från mej, på Alla ♥-dag!

Dra fram till 4:30 på det här klippet!
Gör stor skärm, luta dig tilbaka. Andas och ta in!

Ojojoj. Wonderful!

(Bilden är en av mina bästa... från mina kära Änggårdsberg här i Gbg!)
 

Vårkänslor!!

Var på Lunch Beat på lunchen igen igår!

Det är nåt på gång här alltså... Många som söker sig till sång och dans! Är det våren och ljuset som är på g?!?
 
Anyways, häng med vettja!! En ljuvlig gång i månaden! En magisk lunchrast!

Min kjol kommer från JUNKY London och är gjord av gamla herrskjortor - mitt älsklings, älsklingsplagg! Lång baktill med en lång rosett och så kort framtill ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya modellbilder på Sofia ♥

 
Här kommer några nya modellbilder på Sofia, denna blonda skönhet som praktiserar hos M925! - Vacker, trevlig  & duktig! :)

Målet är att det ska finnas en modellbild till varje smycke i shoppen! Detta jobbar vi på!
 
 
 
 

M925:s fyra ben...

- Eget sortiment 
- Specialbeställningar 
- Återförsäljare
- Företagspresenter


Skulle du inte hitta det du vill ha bland sortimentet som visas här på webben, är du välkommen att kontakta magdalena@m925.se för en specialbeställning.

M925 säljer även till återförsäljare och specialdesignar också företags-presenter i lite större volymer. Smyckena designas och tillverkas då exklusivt för det specifika företaget.

Just nu håller jag på med en beställning av 200 st. broscher till ett transportföretag i Jönköping! Mkt roligt!

Här kan du läsa mer om företagspresenter och se vad vi slash jag, gjort tidigare!


 

RSS 2.0