M925 flyttar in i finrummet.

image437 image430
image436 image438
Idag har jag varit i Skövde för att leverera & skylta upp M925-smycken till butiken Tre Guldsmeder på Skövdes huvudgata, Storgatan 13. Guldsmeden Mikael Hjalmers, en av mina läromästare under åren som gått, har nyligen tagit över denna smyckebutik. 

Jag är mycket stolt över att ha kommit igenom nålsögat, blivit godkänd av Mikael och fått flytta in i de fina smyckesalongerna. Härligt lycka till med din nya butik, Micke!


Kommentarer:

1 Madde:

Så roligt!! :D
Jo föresten! Din gulliga kommentar du skickade till mig idag syns inte på bloggen! :O Jag kan se den när jag är inloggad men inte på själva bloggen. Mycket mysko. ;)
Kram!

2 Maja:

Härlig lycka till Madde!!! Grattis grattis grattis! Nästa gång jag är i mina hemtrakter ska jag köra till Skövde och kika på dina smycken IRL. :)

3 Angelica:

Grattis Magda mer! Så kul! Självklart att dina smycken tillhör finrummet! :)

Ska bli kul att få se den nya webshopen! Längtar nästan!

4 Magdalena:

Hej mina kära kommenterare!!
Visst är det kul det här?!! Går i racerfart... Snart kanske M925 kan flytta hemifrån också... börjar blir lite trångt här hemma, kan jag säga :o Vaknar, lever, somnar med silverspån i ögonbrynen, typ... :)

Madde: Så blir det här med ibland, då får man gå in och publicera just det inlägget, så dyker kommentaren upp!

5 Caroline:

Men oj, vad kul!!!! Grattis Magda!!
STOR kram!

6 Maja:

Jag har fått halsbandet. Satt nästan på hallmattan och väntade på brevbäraren. ;) Jag kommer ta ett kort med halsbandet på (och på själva halsbandet om du vill) inom snar framtid. Idag är det 8 maskiner med tvätt som ska avverkas, skriva ihop en grej till jobbet på skolan, och sen springa till mitt andra jobb. Sen har jag en sådan där vecka i månaden, om du ursäktar. Inom snar framtid kommer korten i alla fall! :) Tack för halsbandet! Jag ÄLSKAR det! Det är precis som jag vill ha det, enkelt men ändå stilfult och vackert! Ha en skön dag!

7 Gabriella:

Oj, vad bra dina smycken passade in hos fina Butiken!

8 Magdalena igen, igen:

Carro: taack, visst är det roligt?!!

Maja: :D Nää vad kul!! Lite lyx så där mitt i vardagsbestyren är inte fel!! 8 tvättar... du milde!!

Gabriella: Ja, eller, passar in och passar in... jag tycker och tror att de lite mer traditionella smyckebutikerna behöver modernisera sin repertoar/sortiment lite, för att hänga med... Och där tror jag att M925 kommer väl till pass!

Kommentera här: