Kommentarer:

1 Emmy:

Dina smycken är superfina, ska snart lägga in en beställning på det underbara kulhalsbandet. Det finns inte större kulor eller, ca 2 cm i diameter?
Kommer fortsätta läsa bloggen iaf, superkul att få en inblick i smyckesdesignen! :)

2 Magdalena:

Hej Emmy!!
TACK för din kommentar, den ALLRA första på bloggen! Största kulan är 1,5 cm i diameter! Roligt att du vill följa med på bloggen :)

3 Sigrid:

välkommen in i bloggsfären!

4 Magdalena:

Hej Sigrid!! Välkommen hem från Thailand! Vi är nog många som har saknat dina blogg-inlägg! Superroligt att du tittade in här, hos mig!

5 Maja:

Hejsan! Kul med blogg - bakom kuliserna! Märker dig bland Favoriter! Ännu äger jag inget från M925 men det kommer det kommer, så fort jag har koll på budgeten så här efter jul- och nyårsbravader. *ryser smått* :)

6 Magdalena:

Hej Maja!
Tack för kommentaren! Det är verkligen jätteroligt att få dem!! Jätteroligt också att sidan blir en av dina favoriter! I morgon ska jag kolla in din blogg också, börjar bli dags att få och lägga sig här...

7 kristin:

hejsan! sann kentare man är, med kevlarsjäl tatuering och allt, blev jag helt kär i "kent-halsbandet" ! vad kostar det att beställa ett sådant? fin sida! mvh kristin

8 Magdalena/M925:

Hej Kristin!
Oj, du hittade till allra första inlägget :)
Du hittar kent-halsbandet på hemsidan www.m925.se
-går in på halsband, klickar sedan på Sigrid-halsbandet överst. Då ser du kent-halsbandet i högerspalten!
Priset beror lite på hur stort du vill ha det. Som det är på bilden är det ganska stort (måtten står skrivna där), så då kostar det 700 kr. Men du kan få det mindre också, om du vill!
När kommer förresten deras nya skiva?? :)
/Magdalena

Kommentera här: