Smyckereparationer: M925 Jewellery Hospital.

 
Hej alla smyckeälskare!
Jag lanserar nu mitt eget sjukhus: M925 JEWELLERY HOSPITAL ♥ :)

Ett älskat smycke kan betyda mycket, ofta är det ett minne från ett betydelsefull person eller ögonblick i livet. Därför är det tråkigt om det går sönder eller sjangserar. Men då hjälper jag dig!

Utvidgning och storleksförminskning av ringar.
Många går runt med för trånga eller deformerade vigselringar i onödan. Det är ju bara att lämna in dem för utvidgning. Smårepor blir bortpolerade på köpet dessutom och finishen blir som ny. En del ärver en ring som är för stor, då går det istället att göra den mindre.

Lagning eller utbyte av smyckedelar.
Ett silversmycke håller hela livet men slitage på vissa delar göra att de kan behöva lagas eller justeras. Man kan fastna och en länk eller kedja går sönder. Någon ögla kanske har gått upp eller stiftet till örhänget släppt. Ett smycke i äkta material kan nästan alltid lagas. Och det lönar sig att göra det.
Särskilt när det är ett smycke du håller av!

Slip och polering.
Kanske behöver ditt smycke lagas, kanske vill du bara återställa det till sin ursprungliga fräschör genom att låta slipa eller polera bort repor och få bort oxidering. Kom in till M925-butiken på Plantagegatan 13 i Göteborg eller mejla [email protected] så gör jag ditt smycke som nytt!

Omgravering & Tilläggsgravyr.
Med åren kan gravyren på insidan av vigselringar så sakteliga nötas bort. Ingen fara, den kan göras om och något läggas till.

Omförgyllning.
Förgyllt silver, även kallat gulddoublé, är silver med ett tunt lager guld ovanpå. Lagret är så pass tunt att vid frekvent användning, kommer det successivt att nötas bort. Ingen fara, även förgyllningen kan göras om!

Välkommen in!
Välkommen in till M925-butiken på Plantagegatan 13 i Göteborg för en bedömning och kostnadsförslag. Smyckereparationer görs från 300 kr.

Bor du inte i Göteborgsområdet går det bra att mejla [email protected]
skicka då gärna med bilder på smyckena som du vill ha hjälp med.

Kommentarer:

1 Mats Himmelvid:

Hej

Har ett silverarmband med emalj gjort av David Andersen, Norge. Finns repor i emaljen. Går det att polera bort?
/Mats

Kommentera här: