En speciell plats. Vardagsrummet på Värmlandsgatan.

I vardagsrummet på Värmlandsgatan akutrepade det legendariska bandet "Eggsen" inför sina oförglömliga gigs (iallafall för de inblandade), på den tillika utdöda open mic-scenen Jazzå, här i Göteborg.

Här spelades också en demoskiva in som få anar vad den på sitt eget lilla vis har kommit att betyda för svenskt musikliv.*

Den svartaste hingst, frustrerad som få, av märket Washburn, står till Edert förfogande. (Tag gärna med egen stämapparat. Batterierna är slut.) Eventuellt kan det vara bra att ta med nya stålsträngar också, såvida inte ett lite "rusty" sound önskas :) Övrig utrustning som tillhandahålls är:

1: Maraccas (Ägg) (Fint skick)
2: Melodika ("Tutan") (Inte mycket saliv alls som lagrats i sladden under åren)
3: Riktigt bra mikrofon (skall bara letas fram från källaren, så meddela gärna er ankomst i god tid) Obs! Det finns ingen förstärkare, men, men :-) I källaren ska det någonstans även finnas en tamburin som ni gärna får använda också.
4: Visselpipa

(Den fin-fina synthen som kunde göra en massa fina ljud, såsom havsvindar och havsbrus, glömdes tyvärr på ett ställe där man sedermera slängde bort den.)

Värmlands Vardagsrum kan alltså med fördel användas både till livespelningar och studioinspelningar av den som eftersträvar ett ärligt och okonstlat uttryck. Som sagt, en mycket speciell plats, hjärtligt välkommen!!

* Andra versionen, den med hela sexton låtar :) däribland det delikata lilla extranumret "Hunden med själen på månen":)
 

Kommentera här: