Bohemian chic atmosphere på Alfies Antique Market.

First stop in London: Ett fantastiskt ställe på 13 Churchstreet. Närmsta tunnelbanestation: Marylebone alt. Edgeware Road. Öppet tisd-lörd 10-18. Om du gillar antikt och moderna antikviteter: you have to go there! Tre våningar!

Visst är den spiral-hängande lampan längst till höger (mittraden) snygg?! För några dagar sedan var Kate Moss där och köpte en i guldfärgat (enligt försäljerskan). 
Endast 1200 pund... (gånga med 12)

Kommentarer:

1 ebba:

Oj vilka häftiga saker! Så mycket rariteter samlade på ett ställe -Dit måste jag bege mig!Kul med lite resetips!

2 Zassi:

Jag ÄLSKAR dina smycken :)

Och har precis lagt en liten beställning på en kulring! Lycka - jag har letat efter en!!



Länkar direkt till dig!!

Kramkram//Z

3 Anne Kennås:

Hej Magdalena! Jag har beställt av dig ngr ggr och kommer att återkomma....Tycker så mycket om dina saker. Ville bara säga att jag har gjort reklam om dig på min blogg.( Obs! Jag är ny med bloggandet)

Hälsn Anne Kennås

4 Magda/M925:

HEJ!

tack för responsen!! Så kul att få hälsningar :)

Ebba, ja det var väldigt mycket att se på på Alfie´s!

Zassi: vad kul, tack ska du ha för länken, bild fick du med också :) Jag länkar tillbaka till dig... vet dock inte hur man får in bilder..?

Anne: Tack till dig med! Ska kolla in din stjärnechampagneblogg :)

5 Magda/M925:

Hej Anne! Tack för inlägget, länken och kommentaren! var inne på din blogg för att lägga en kommentar, men det verkar som att man måste registrera sig på Google?? Lycka till med nya bloggen, lägger upp en länk tillbaka!

Hälsn. Magdalena/ M925 Design

6 Ann-Sofie:

Mm den lampan hade jag inte sagt nej till. Hoppas att du har haft det kanoners i London nu, är lite smått avis på dig faktiskt. Stor kram från ett kallt och isigt karlstad. :/

Kommentera här: