Dagens ros till Arla!

image998En av de bästa reklamplatserna måste, som jag tidigare varit inne på, vara frimärkena. Men en kanske ännu bättre, är väl mjölk- och filmjölkspaketen. Här vill jag ge en ros till Arla som INTE säljer denna reklamplats, utan låter oss få små fina, finurliga budskap till frukosten... som det här:

"Tänk dig att du träffar en person. Plötsligt börjar hjärtat slå fortare. Du känner dig alert, i absolut toppform och ett pirrande glädjebubbel sprider sig genom kroppen. Du är kär!

Just då utsätts du för en rejäl enodorfindos. Endorfin är ett hormon som kroppen själv tillverkar och som gör att du känner dig glad och lycklig. Det utsöndras bland annat när du är kär eller motionerar.

Det finns olika sätt att framkalla endorfinkickar. Du kan till exempel resa jorden runt och söka efter häftiga upplevelser. Men du kan också lära dig att känna lyckan över alla de små under som sker i din vardag: Den första tussilagon en solig vårdag. Leendet i ett rynkigt ansikte när du erbjudit din plats på bussen. Glädjen när du hjälper det lilla barnet att hitta sin borttappade pappa. Prova själv, så får du se!"


Kommentarer
Postat av: Maja

Håller med dig! Det är rätt trevligt att alltid kika på vad som finns för intressant att se eller läsa på baksidan! :)

2007-10-30 @ 11:10:19
URL: http://somaja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0