Handsågade namnhalsband i silver, guld och guldpläterat.

 

Det är ganska pilligt att såga ut namnhalsband för hand, vilket jag ju gör... Särskilt när de är så långa som Madeleines, som ju dessutom innehåller så många bokstäver med "ihåligheter" (a, d, e och l).

På senare tid har jag därför fått helt nya kriterier på ett favoritnamn... Mitt favvonamn är My  ; )

Kommentarer:

1 Madde:

Hihi. :) Jag älskar mitt halsband!! Du är så duktig! Tabben jag gjorde idag när jag äntligen skulle få visa upp mitt halsband var att jag hadde satt det på fel håll.. Det var därför jag senare förstod varför alla undrade vad det stod på halsbandet. "enieledam" är ju inte lika vackert. ;)
Superfina pärlhalsband du gjort!! :)
/Madde!

2 Sarah:

Är inne och kikar i din blogg titt som tätt, roligt att hänga med vad som händer. Har själv beslutat för att damma av min blogg, mest för min egen skull då jag har så dåligt minne och inte ens kan komma ihåg vad jag gjorde förra månaden. :)

Funderade på en sak. Har tidigare haft en berlock där mitt namn var inskrivet med skrivstil. Denna berlock har betytt mycket för mig men den verkar vara helt borta... Undrar om den berlocken du har. Tycker den är jättefin och funderar på att beställa. Har du testat någon gång att "skriva in" ett namn på den?

Ha en bra dag!

3 Magdalena/M925:

Hej!!
Ha, ha, :D Enieledam, den va bra! Pärlsmyckena har jag inte gjort själv, de är vintage/Second Hand!

Sarah: Kul att du hänger med här på bloggen! Trist att tappa ett smycke som betyder något för en... För att skriva något på berlocken krävs en gravyrmaskin, vilket jag inte har (sviiiindyra!!!). Jag tror att det bästa du kan göra är att själv höra med en graverare i en guldsmedsbutik vad de tar för att gravera den. (Då kan du få det i skrivstil också, vilket skulle passa till stilen på berlocken). Gissar att det skulle kosta 250-300 kr. "Sarah" är ju inte så långt...

4 Madeleine:

Det halsbandet hade ju passat mig fin fint :)

Kommentera här: