East End Girl bland skatter och skräp.

image303 image308
Hej kära läsare! Här får du hänga med till Brick Lane i East End och marknaden som pågår där på söndagarna. Det är där och då det händer! Brick Lane är själva pulsådern, men marknaden breder ut sig på flera sidogator, så se till att du har gott om tid när du själv åker dit!

image315image312I området firar den lite mer alternative Londonbon helg, på någon av de coola pubarna & de etniska matställena, eller rotandes bland en galen blandning av skatter & skräp. Testa någon av bagel-bagerierna el. köket på Bangladeshi Restaurant!

Det finns förstås också många grymt schyssta butiker i området, som har öppet hela veckan, bland annat den häftigaste/roligaste alternativ-butik jag vet: JUNKY. De säljer recyclade/omgjorda Second Hand-kläder, de mest uppfinningsrika kreationer som både fascinerar, lockar till skratt OCH skapar seriösa cravings (där kom det igen!!). 1 ex av varje. Klänningar av gamla skjortärmar och tyll, överdelen på en hoodie/luv-tröja med hängslen... 

image310 image304
Sist jag var där köpte jag ett roligt halsband gjorda av en dragkedjor (rött, se bild ovan, ovan). Denna gång föll jag för en helt underbar mjuk tröja, med sned skärning upptill och med den ena ärmen helt öppen. Snäv, svart "mudd" nedtill. (Se bilderna ovan). (Hade velat ha halva affären... minst!) Adress: JUNKY, 12 Dray Walk (Brewery House, en sidogata till Brick Lane), London E1. Örhängena är egen design, M925.

Imorgon får du ta del av sista rapporten från London - då tar jag dig med till den mysiga stadsdelen Primrose Hill.

Kommentarer:

1 Pyngve:

ÅÅÅÅÅH, va sugen man blir på London!! Och va fina saker du visar och har köpt. Hmm, måste nog börja spara så att jag kan åka över pölen och få komma dit ngn dag. Tack för alla bra tips och trevlig helg! :)

2 Magdalena/M925:

Hej Pyngve!
Tack för kommentaren - jätteroligt att du uppskattade "reportaget" och blev inspirerad! Det fina är att man kan åka dit för 4 kr Tur o Retur med Ryan Air!! (+flygskatt)

3 Caroline:

WOW! Vilken häftigt snygg tröja!
Trevlig helg. Kram

4 Cajsa:

Tröjan är otroligt cool, ska kolla in JUNKYs hemsida nu!!!

Kommentera här: