Stor, bred silverring. Majas favorit.

 image821image822image823

Den stora Champagne-ringen är en av  Majas favoriter bland höstnyheterna från M925. 2 cm hög och 2 mm tjock, alltså en riktigt härlig silverblaffa! Min egen sitter på varenda dag. I början kändes den lite stor, nu kan jag inte vara utan den!


Kommentarer:

1 Maja:

Kul att du länkar till lilla mig! :) Kanske du borde fixa en ring-kategori, eller så att kan kan se hela sättet, eller snarare hela serien av smycken, kanske efter namnet? Jag vet inte... Kanske göra ett test med sådan indelning? Jag tycker att M925.se är bra och lättnavigerat men det tar tid innan man förstår hur man kommer åt allting. När man väl förstått så tänker man inte på det mer. :) Gud, vad jag är trött!

2 Magdalena:

Hej Maja och tack för responsen!
Det finns ju bara en enda ring i sortimentet, så jag tyckte det var lite onödigt att lägga upp en hel kategori för den. Dessutom finns den inte i så många ex...
Jasså, tar det tid innan man förstår hur det är upplagt? Hmmm...meningen var ju det motsatta. Men kanske är det för att många är vana vid en viss slags webbshop - och M925 är ingen vanlig webbshop, än så länge iallafall. Både för- och nackdelar med att ha en gängse/vanlig webbshop...
Hursomhelst, ska indelningen ändras måste hela hemsidan göras om... Och det är inte så troligt att jag gör... :o
TAR GÄRNA EMOT FLER KOMMENTARER/ÖNSKEMÅL ANG. SIDAN!

3 Ebba:

vilken härlig ring -och vilka läckra bilder!
Jag har champagne-örhängena på mig - dom är såå snygga!!

4 Madde:

Champagne kollektionen är också min favorit av höstnyheterna!! :) Du är så duktig! Bloggade om kollektionen häromdagen: http://maddesmode.webblogg.se/1188277137_118290384.html#comment Hoppas du gillar mitt lilla blogginlägg! ;)
Kramis!

Kommentera här: