Hälsning från Lova

 image350 image347
Jag fick ett fint mejl från Lova, som jag fått lov att publicera här på bloggen:
Hej Magdalena! Jag ville bara skriva och tacka för halsbandet, är så sjukt nöjd. Så himla fint är det och jag får så himla många komplimanger för det. 

Tack Lova och alla ni andra förstås, som skickar så fina hälsningar! Jag blir verkligen jätteglad! Och halsbanden går som sagt att beställas på www.m925.se
kraM!

 

Kommentarer:

1 Anna:

Halloj!
Tack för trevlig lunch idag, livade upp hela dagen. Det måste vi göra om!
Hoppas du fått lite arbete gjort ;)
Kram Anna

2 Magdalena/M925:

Hej Anna!
Tack själv, det var jättetrevligt och kul!! gör jag väldigt gärna om också! Nu ikväll har jag jobbat superkoncentrerat i verkstan i flera timmar (oavbrutet) så nu är jag helt snurrig i huvudet!! :)
KraM!

3 Kristina:

Är supernöjd med mitt fina nya namnhalsband. Tack för ett snyggt arbete.
/Kristina

4 Angelica:

Åh,vad snyggt det skulle vara med ett namnshalsband. fast då skulle det konkurrera med mitt jättefinfina. Men, ja ett namnhalsband vore inte dumt.

5 Magdalena/M925:

Hej!

Kristina: Du har ju en fin handstil också, så det är klart att det blev snyggt :) Får jag lägga ut en bild på det och din handstils-skiss här??

Angelica: Säger detsamma... jag skulle också vilja ha ett :) Men det blir liksom inte av att jag gör nåt till mig själv... Om jag bara inte hade ett så långt namn :O Kanske ska förkorta det till Magda eller Lena, som jag också kallas i bland. "Magdebull" är ju inte så snyggt, dessutom långt, "Magott" ej heller så snyggt. "Mags" kanske, mitt engelska smeknamn... lagom långt oxå!!

Kommentera här: